sunnuntai 15. elokuuta 2021

THL antaa koronarokotteista turvallisen kuvan väärin perustein

  • Tuhansia haittavaikutusilmoituksia koronarokotteista Suomessa.
  • Koronarokotteet ovat kokeellisia 10/2022 – 7/2023 asti, eli jokainen koronarokotteen ottava osallistuu lääketieteelliseen kokeeseen.

Lakimies: THL antaa koronarokotteista turvallisen kuvan väärin perustein

ST Uutiset | 29.4.2021




Nokia Mobile Phonesin ex-lakiasiainjohtaja Annu Palmu Facebook-seinällään 23.2.21: ”THL antaa rokotteista turvallisempaa kuvaa kuin rokotteiden valmistajat. Em. toiminta on vastuutonta ja pahimmillaan ihmisten terveyden ja hengen vaarantamista.


On erikoista, että THL ei korosta kansalaisille sitä, että kyseessä ovat täysin keskeneräiset koronarokotteet, joiden osalta testit ovat poikkeuksellisen vaillinaisia. THL ei avaa mRNA-rokotteen riskivaikutuksia millään tavalla.

 

Jokaiselle, joka ottaa rokotteen, jonka tuotekehitys on pahasti kesken, tulee ETUKÄTEEN TODISTETTAVASTI selvittää ne riskit, joita rokotteen ottamiseen liittyy.

Kukaan rokotteiden valmistajista ei voi taata rokotteiden turvallisuutta, koska kehitys on kesken, josta seuraa, että moni turvallisuuteen liittyvä seikka on lopullisesti ratkaisematta.

Valmistajat ovat vasta nyt, näiden annettavien rokotteiden avulla, saamassa kenttätietoa turvallisuuteen liittyvistä asioista.

USA:ssa FDA on antanut koronarokotteille ns. Emergency Use Authorisation luvan. Nimi kertoo, että kyse on hätäratkaisusta, joka liittyy kesken kehityksen olevaan riskituotteeseen.

Kyseessä ovat Experimental Vaccines eli kokeelliset rokotteet. Kuten THL:n Hanna Nohynek toteaa, ”kyse on jostain täysin uudesta ja uraauurtavasta”. Tässä mittakaavassa!

Kansalaisia ei saa johtaa harhaan.

Kyseessä ovat keskeneräiset rokotteet, joiden toimivuuteen ei voida täysin luottaa, joiden turvallisuuteen ei voida täysin luottaa, mutta joita koko kansa nyt siitä huolimatta kannustetaan ottamaan.

THL ei omilla sivuillaan kerro suomalaisille niistä maailmalla hyviksi ja toimiviksi todistetuista lääkkeistä, joilla korona saadaan alkuvaiheessa hoidettua. Suomalaisten tulisi kysyä asioista kirjallisesti suoraan THL:n johdolta ja FIMEA:n johdolta.

Käytännössä meillä on Suomessakin tilanne, jossa koronan levinneisyys on täysin epäselvä PCR-testin epäluotettavuuden vuoksi. Nyt kansalaisille on syntynyt käsitys vakavasta sairaudesta, joka on levinnyt valtavasti, ja johon ei olisi olemassa lääkitystä.

PCR-testi ei ole koskaan todistanut mistään sairaudesta tai siitä, onko henkilö taudinkantaja tai levittäjä. Testin kehittänyt Nobel-palkittu Kary Mullis kuoli elokuussa 2019. Hän on useammassa yhteydessä todennut, että tällä PCR-testillä ei tehdä sairausdiagnoosia. Ikävä kyllä hän ei ole enää täällä joukossamme huutamassa tätä kovaan ääneen.

Jos olette ottamassa rokotusta, vaatikaa itsellenne valmistajan rokotteesta antamat tuotetiedot suomeksi ennen kuin otatte rokotuksen. Hankkikaa myös tietoja näiden keskeneräisten rokotusten haittavaikutuksista. Niitä on saatavissa todella paljon ympäri maailmaa.

Euroopan lääkeviraston (EMA) Suomen viranomaisille antamien ohjeiden mukaan jokaiselle, joka ottaa näitä rokotuksia, on etukäteen selvitettävä, mihin rokotettava on ryhtymässä. Hänen on ymmärrettävä ottavansa täysin keskeneräisen rokotteen, jonka kaikista terveysvaikutuksista rokotevalmistajalla ei ole tietoa.

Ketään ei saa koskaan pakottaa tai suostutella tällaisten rokotteiden ottamiseen. Toisen alentunutta kykyä ymmärtää mitä on tekemässä itselleen, ei saa käyttää hyväksi. Suuri määrä ihmisiä on kuollut näihin rokotuksiin jo tähän mennessä, ja monet ovat vammautuneet loppuelämäksi.”


https://suomentulevaisuus.net/lakimies-thl-antaa-koronarokotteista-turvallisen-kuvan-vaarin-perustein/ 

__

__

__

Tuhansia haittavaikutusilmoituksia koronarokotteista Suomessa


Suomen Tulevaisuus | 15.6.2021



Fimeassa on käsitelty 8.6.2021 mennessä koronarokotteisiin liittyviä haittavaikutusilmoituksia 2.464 kpl, joista vakavia on 1.426 kpl.

Koronarokotukset aloitettiin Suomessa 27.12.2020.

Lisäksi noin 3.500 haittavaikutusilmoitusta odottaa käsittelyä. Mm. Ossi Tiihonen tietää tästä asiasta tarkemmin. Koronarokotuksiin liittyviä kuolemia on käsitelty 85 kpl.

Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on: johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sen pidentymiseen, aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä tai on synnynnäinen epämuodostuma.

Tutkimusten perusteella tiedetään, että vain 1-10 % rokotteiden kaikista haittavaikutuksista päätyy tilastoihin.

Koronarokotteet ovat kokeellisia 10/2022 – 7/2023 asti, eli jokainen koronarokotteen ottava osallistuu lääketieteelliseen kokeeseen.

Phase III Double-blind, Placebo-controlled Study of AZD1222 for the Prevention of COVID-19 in Adults, AstraZeneca. Estimated Study Completion Date February 14, 2023

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746


A Study to Evaluate Efficacy, Safety, and Immunogenicity of mRNA-1273 Vaccine in Adults Aged 18 Years and Older to Prevent COVID-19, Moderna. Estimated Study Completion Date October 27, 2022

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04470427?term=Moderna&cond=Covid19&draw=3&rank=41


Pfizer-BioNTech COVID-19 BNT162b2 Vaccine Effectiveness Study. Estimated Study Completion Date July 30, 2023.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04848584?term=AREA%5BInterventionType%5D+%28Drug+OR+Biological%29&cond=COVID-19&intr=vaccine&draw=2&rank=1


Koko Euroopassa koronarokotuksiin liittyviä kuolemia on raportoitu puolessa vuodessa noin 14.000 kpl. Se on monta kertaa enemmän kuin kaikkiin muihin rokotuksiin liittyviä kuolemia yhteensä 10:n vuoden sisällä.


https://suomentulevaisuus.net/tuhansia-haittavaikutusilmoituksia-koronarokotteista-suomessa/
__


__
__
__
___

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Contents of Ashley Biden’s Diary

National File Posts Contents of Ashley Biden’s Diary – Website Crashes By  Jim Hoft   Jan. 29, 2024 11:40 am  852 Comments Ashley Biden, und...