perjantai 7. tammikuuta 2022

Jacob Rothschild nostaa verhon


Google translated from: 'Jacob Rothschild Lifts the Veil' by Henry Makow | December 8, 2021.

'Insider Revealed "Vaccine" Genocide Plan in 1981' by Henry Makow | December 7, 2021.


Jacob Rothschild nostaa verhon
Keskiviikkona 8.12.2021 klo 17.34



Sanasi lausutaan toisessa valtakuntamme kansassa, mutta ne on julkaistu käytännössä omalla takapihallani täällä Englannissa tällä sivustolla, joka väittää arvostavansa totuutta korkealla, vaikkakin vanhentuneella tavalla ja suhteellisen pienellä, epäselvällä ja ilkeä seuraaminen. Kukaan tärkeä ihminen ei kuuntele sinua. Silti tunnen velvollisuudekseni joissain erityistilanteissa, kuten tämän viimeisimmän julkaisusi yhteydessä, yrittää saada sinut suoraan .”
" Yrityksissänne suojella vanhaa ja epäonnistunutta sivilisaatioanne, jota olemme purkamassa, pidämme näitä keinoja tarpeellisina. Jos ihmiset sallivat tällaisten rokotteiden tunkeutua omaan kehoonsa ja lastensa kehoon noudattaakseen niitä ja ollakseen samoja tai "tasa-arvoisia" "kaikkien" kanssa, he eivät varmasti vastusta rikkautta, resurssien käyttöä ja elämäntyyliä. myös tasataan."

Tämä Jacob R:n lähetys kirjoitettiin vastauksena tähän ilmestyneeseen artikkeliin osoitteessa thetruthseeker.co.uk

Siinä hän vahvistaa, että covid on huijaus, mutta väittää, että ihmiskunta on suunniteltava uudelleen vastaamaan ongelmiin, joita oletettavasti kohtaamme.

Uskon, että tämä puhuu Jacob Rothschild. Vastaukseni on, että biljoonasi eivät voi ostaa sitä, mitä sinulta puuttuu ja mitä eniten haluat, rakkautta.

Jos saisit kokea Jumalan, et haluaisi mitään muuta. Olette yhdessä uskomaton voima hyvään, sen sijaan, että groteskin parodia suuralomaniasta ja ahneudesta olisi. Voit tappaa meidät kaikki, mutta Totuus ei koskaan ole "vanhentunut". Ainoa tapa, jolla voit olla Jumala, on kokea Hänet.


Rakas Henry,
Olet erittäin hyvä asettamaan sormesi ongelmaan, mutta kuten näet, tämä Covid-koettelemus on kuuma, jota ruokkivat monet liekit, jotka ovat maailmanlaajuisia ja sisältävät talouden, resurssien, tuotannon, kulutuksen, saastumisen ja ylikansoituksen hallinnan ja säätelyn.

Kukaan ihmisistä, jotka johtavat instituutioita suoraan tai epäsuorasti perheeni hallinnassa, mukaan lukien Britannian kruunu, Vatikaani, vapaamuurarit ja maailman suuret oligarkit ja yritykset eivät välitä siitä, mitä ajattelet tai sanot.

Hallitsemme maailman tärkeimpiä talouksia, mutta myös hallituksiasi, suuria mediaverkostoja, useimpia planeetan työpaikkoja ja jopa pankkitileilläsi olevia rahoja. Nämä ovat tosiasioita, joita et voi muuttaa.

Juutalaiskysymys on monimutkainen, ja erityisesti perheeni vaikutuksen ja sinnikkyyden ansiosta se ei yleensä enää ole kovin monien mielestä "juutalaisongelma".

Näet Henryn hyökkäävän kimppuumme vanhan ja vanhentuneen väittelytavan perusteella, joka perustuu tosiasioihin ja syihin. Näin asioita ei enää tehdä. Ihmiset yleensä haluavat teeskennellä ja yleensä uskovat kaiken, mihin he näkevät useimpien muiden ihmisten uskovan, tai muuten he yksinkertaisesti tekevät sitä, mihin tiedotusvälineet saavat heidät tekemään ja mitä haluamme. Jos joku sinun kaltaisesi toimii vastoin heidän etujaan ja uskomuksiaan, hän todennäköisesti vähättelee sanomasi ja sulkee sen kokonaan pois mielestään. Näin sinulle tapahtuu.

Jos sinulla on moraalisia epäilyksiä siitä, että vallanpitäjät johtavat joukkoja harhaan, erityisesti johtavat harhaan ja hallitsevat niitä, jotka ovat hylänneet ja vainonneet sinun kaltaisiasi, se on sinun ongelmasi, ei meidän. Jos kristityt ja muut ulkopuoliset ovat joutuneet syrjäytymään vastavuoroisesti, kun he pitävät kansaasi ala-arvoisina jonkinlaisena ala-arvoisena lajina tai vihaavat sinua menestyksesi vuoksi, jonka tiedät hyvin, se perustuu heimojen solidaarisuuteen ja kykyymme keskittyä ja vakiinnuttaa vaurautta. , voima, tieto ja äly hallitsemaan niin paljon jatkuvan vastoinkäymisen keskellä, niin miksi yrität sytyttää uudelleen sen ongelman tulet, jonka pystymme joka tapauksessa nykyään sammuttamaan heti, kun näemme kipinän? Miksi tuhlaat hengitystäsi puhaltamalla niin lujasti sytyttääksesi asiat uudelleen sellaisella tuulella sinua vastaan? .

Johtuuko se siitä, että arvostat sitä, mitä väität olevan "totuutta"?
Sanasi lausutaan toisessa valtakuntamme kansakunnassa, mutta ne on julkaistu käytännössä omalla takapihallani täällä Englannissa tällä sivustolla, joka väittää arvostavansa suuresti totuutta, vaikkakin vanhentunutta ja suhteellisen pienellä, epäselvällä ja hämärällä. seurata. Kukaan tärkeä ihminen ei kuuntele sinua. Tunnen kuitenkin velvollisuudekseni joissain erityistilanteissa, kuten tämän viimeisimmän julkaisusi yhteydessä, yrittää auttaa sinua.

Kun jollakulla on valtava valta ja rikkaus, sinulla on tapana hallita paljon, hallinta, joka on delegoitava paitsi suojellaksesi etujasi jatkuvasti valehtelevilta hovimiehiltä ja anastajavirroilta, myös sinun on delegoitava tämä valvonta säilyttääksesi ja toisinaan laajentaaksesi kiinnostuksesi.

Lisäksi huomaat, että hallinnassasi on valtava vastuun taakka, kun sinun on tehtävä päätöksiä ratkaistaksesi loputon joukko erittäin vaikeita ongelmia, kuten edellä mainittiin – saastuminen, kilpailu, riisto, yliväestö, jne. Jacques Attali on uskollinen oppilas Uuden maailmanjärjestyksen hankkeissamme, jotka menevät monien asioiden maailmanlaajuiseen valvontaan, maailmanhallituksen kanssa, jonka keinot valitettavasti vaativat juuri niitä asioita, joita tunteesi inhoavat, mikä on aineellista tasa-arvon ja tasa-arvon tasoitusta. maailman väestön radikaali väheneminen.

Ongelmasi on, että vain harvat tervettä järkeä omaavat ihmiset ovat eri mieltä tällaisten ongelmien olemassaolosta, ja näyttää siltä, ​​että ainoa valituksesi liittyy keinoihin, jotka olemme määrittäneet näiden ratkaisujen kannalta tarpeellisiksi. Olet oikeassa väittämisessäsi, että monet näistä ongelmista on liioiteltuja ja niitä ei ehkä ole edes olemassa tällä hetkellä.

Suunnittelemme kuitenkin 50–100 vuotta etukäteen, ja olemme enemmän huolissamme siitä, että asioita, joita pelkäämme, ei yksinkertaisesti tapahdu tulevaisuudessa. Tässä taistelussa meidän on tarkistettava vieraiden voimien hallintaa maiden ja resurssien suhteen sekä lisääntyvät saasteongelmat, ja meidän on myös, mikä vielä tärkeämpää, hallittava omien kansakuntiemme ihmisiä, lopetettava tartunta. , liikakulutus ja liiallinen lisääntyminen, jotteivät niistä itse tule suuria ongelmia tulevaisuudessa.

Vallan ja vaurauden myötä huomaat myös hyvin nopeasti, että kun sinulla on näitä asioita, on erittäin vaikeaa hylätä tai jakaa niitä. Kuitenkin, kun sinulla on niitä, huomaat pystyväsi lisäämään niitä samalla, kun teet asiat tasa-arvoisemmiksi kaikille muille hallinnassasi ja tukahdutat kiistat rakenteenne alemmilla tasoilla.

Henry, epäilen, että ymmärrät tämän tai sen taakan, jonka me maailmanjohtajat olemme ottaneet harteillemme. Olemme työskennelleet äärimmäisen lujasti kaikkien valtionpäämiesten, mukaan lukien Ison-Britannian kruunun ja Vatikaanin, sekä maailman johtavien perheiden kanssa toteuttaessamme suunnitelmia uudesta maailmanhallinnon järjestyksestä, joka korvaa rajat ja kansalliset rajoitukset. Olemme ryhtyneet laajaan maailmankaupan ja kehityksen laajentumiseen, joka vaatii sääntelyä. Jos ei meidän omistuksestamme ja tilauksestamme, niin kenen toimesta? Kysyn sinulta. Näemme tulevaisuuden maailmaa, jossa ei ole riittävästi kiertämistä, ja siksi meidän on ensin opittava hallitsemaan sitä ja sitten jakamaan se, mitä katsomme edullisimmaksi valitsemillemme. Sitä valtaa jos varten.Olette huolestuneita menetelmistä, joita käytämme näiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotka sanotte olevan "totalitaarisia" ja "kommunistisia". Meille ne ovat vain abstrakteja sanoja, kuten sanat "totuus", "vapaus" ja "oikeus", ja kaikissa kriisitilanteissa ihmiset toimivat pääasiassa tunteiden eivätkä todellisen tosiasian, kriittisen ajattelun ja järjen perusteella.

Et selvästikään ole meidän tasollamme tai muuten samalla tasolla kuin suurin osa ihmisistä, jotka eivät jää kiinni julkaisujesi lukemisesta. Olet tervetullut älylliseen ylpeyteeseesi ja pöyhkeytesi, mutta sillä ei ole merkitystä. Olet eristänyt itsesi vanhentuneesta viestinnästä. Tieteessäkin logiikka ja tosiasiat ovat vallanneet kuka tahansa, jolla on määräysvalta, ja sinun on valitettava vain meidän menetelmämme.

Varsinaisen ongelman sisällöstä riippumatta, niin kauan kuin yleinen uskomus on, että se on vakava, ratkaisee vain ratkaisu ja yhteistyö sen kanssa. Tunnistamme ongelman ja tarjoamme ratkaisuja. Se ei ole tosiasia ja syy, joka hallitsi 1900-lukua. Se on psykologian käyttöä, ja juuri siksi sinulla ei ole todellista valtaa älyllisistä ja journalistisista taidoistasi huolimatta.

Luuletko voivasi vaikuttaa ihmisiin paljastamalla totuuden, jota pidät pandemiasta ja tekosyynä käytettävistä rokotteista, kun et ajattele tarvetta ratkaista suurempia ongelmia, jotka antavat aihetta käyttää tekosyitä?

Jopa Franciscus Vatikaanissa tietää, että pandemia oli välttämätön.
Miksi luulet, että tällainen mies, "kommunisti", kuten sanot, laitettiin tuohon paikkaan juuri tähän historian aikaan? Uuden järjestyksen käyttöönottamiseksi on tehtävä monia muutoksia. On jouduttu tekemään monia tapaamisia, eivätkä ne kaikki ole juutalaisia, kuten kirjoituksesi antavat ymmärtää, vaikka toivoisinkin, että niitä olisi enemmän ja että Franciscus olisi juutalaisempi.


Ilman huolta siitä, että aiheutat suuttumusta tai reaktiota vastustaaksemme YK:n ja WEF:n asialistoissamme ilmaistuja suunnitelmiamme, haluan osoittaa, kuinka naiivi olet menetelmiemme suhteen.
Mainitsemistasi rokotteista et voi edes määrittää, miksi niitä pakotetaan yleisölle. Miksi ihmettelet, jos ne ovat niin selvästi tarpeettomia ja hyödyttömiä virukseen nähden, joka joka tapauksessa ei ole koskaan ollut vakava uhka tai jopa paljon muuta kuin aloitussoitto tai harjoitus teurastuspotentiaalillemme, tekisivätkö he tämän?

Miksi kysyt, ovatko hallitukset niin rajuja pakottaessaan niitä ihmisten kimppuun, kun he ovat niin selvästi vaarallisia ja aiheuttavat niin monia kuolemia ja terveysongelmia?

Miksi kysyt, ovatko kaikki valtarakenteemme hallinnassa olevat hallitukset tukahduttaneet halpojen lääkkeiden käytön, jotka parantavat niin tehokkaasti virusoireita, vain tehdäkseen tilaa hyödyttömille ja vaarallisille rokotteille?

Se on sinulle mysteeri, ja sitten liität yhteen salaliittoteoriaasi, että käytämme näitä rokotteita ihmislauman teurastamiseen tai harventamiseen. Luuletko, että se pelottaa ihmisiä ja herättää heidät? Kysyt jatkuvasti "miksi?" kuin koulupoika. Luuletko, että kylmät kovat tosiasiat ja järki ovat vaikuttaneet yleisöön, kun he uskovat hallituksensa välittävän heistä, antavan heille rahaa ja yrittävän tehdä heidät turvassa.

Henry, kaikki on psykologiaa ja mediaa, ja kaikesta mitä sanon, sillä ei ole merkitystä lopputulokseen.

Etkö huomaa, että täällä on meneillään jotain paljon tärkeämpää kuin ihmisten, jotka on koulutettu saamaan vuosittain erityistarpeisiinsa ja olosuhteisiinsa räätälöityjä rokotteita, todellinen kontrollipotentiaali tai ennakkotapaus. Jos ystäväni Jacques oli oikeassa keskitetyn valvonnan ja kommunismin suhteen, ja jos Franciscuksen kanssa, ajatus "tasa-arvosta" on keskeisin ja perustavanlaatuisin Agendoissamme ja Uudessa maailmanjärjestyksessä, että kun sanomme, että "kaikkien on oltava rokotettuja" katso, emme vain tarkoita sitä, mutta mitä et näe, on se, että "tasa-arvo" on koko harjoituksen ydin.

Sana "kaikki" Henry on avain. Se on maaginen sana. Kaikkien on tehtävä samoin. Kaikissa tukemissamme kommunistisissa valtioissa on tapana, että "tasa-arvoa" varten toivottua ja suunniteltua "tasoitusta" varten tässä uudessa järjestyksessä, jotta ihmisillä olisi samat tarpeet ja toiveet, kaikkien on oltava psykologisesti koulutettuja noudata samoja käskyjä.

Meidän ihmemaassamme modernissa Kiinassa ihmiset piti puhdistaa monista erilaisuuksistaan ​​ja jopa niin pieni asia, että kaikkien oli käytettävä samoja univormuja, oli ratkaiseva kulttuurisen ja aineellisen tasa-arvon eli "samallisuuden" juurruttamisessa.

Tietenkin naamarit ovat täysin hyödyttömiä virukselle, ellet ole flunssassa tai flunssassa ja aivastanut tai yskinyt ilman nenäliinaa. Kuitenkin tottelevaisuus ja noudattaminen ylhäältä alas suuntautuvien käskyjemme kanssa on ratkaisevaa, että "kaikki" käyttävät yhtä hallituksen toimeksiannon tai käskyn alaista. Se on kuin univormu tehdä kaikista "univormuja". Kyse on yhtenäisyyden, mukautumisen, tottelevaisuuden ja ennen kaikkea "tasa-arvon" tunteen juurruttamisesta.

Kuten nyt on selvästi nähty, rokotteet ovat psykologisesti vielä tärkeämpiä nykyisessä ohjelmassa. Impulsiivinen ja kuriton ihmismieli on hallittava. Francis on samaa mieltä.

Universaalit rokoteohjelmat eivät ainoastaan ​​avaa oven käyttäytymisen hallintaan geenimuuntelun ja tehostamisen kautta, vaan mikä vielä tärkeämpää nykyisen toiminnan kannalta – psykologisen käyttäytymisen hallinta rokotteiden avulla on vieläkin perustavanlaatuisempaa.

Riippumatta siitä, ovatko rokotteet tarpeettomia ja hyödyttömiä viruksen suhteen tai jopa haitallisia monille, ne ovat yhtenäisin ja yhtenäisin psykologinen ase, joka on koskaan kehitetty hallitsemaan ihmisten käyttäytymistä..
Univormun kaltainen naamion noudattaminen on tuskin ihoa syvää. Se on edelleen ulkoista ja korkeintaan vain hyveen signalointia.

Uutta maailmanjärjestystä varten tarvitsimme paljon syvempää ja kestävää mukautumista. Kun ylivoimainen enemmistö ihmisistä antaa periksi antaakseen sinun pistää niihin ainetta, jonka jokainen vapaa ja ajatteleva ihminen kuten sinä hylkäsi ja vastustaisi, vaikka ei edes tietäisi, mitä aineet ovat, vaan luottaen hallituksiinsa ja mediaverkostoomme, se on varmasti tärkein voitto, jota rakenteemme voi toivoa.

Psykologia on hyvin yksinkertainen, ja olen yllättynyt, että olet missannut sen niin pitkään. Jos hallituksemme onnistuvat saamaan tai pakottamaan "kaikkien" rokottamaan, sillä ei ole merkitystä, mitä rokotteet sisältävät.

Tärkeää on vakiintuneen mukautumisen, alistumisen ja "tasa-arvon" tunne, joka synnyttää "tasa-arvon" ja luottamuksen tunteen, joka on useimmille ihmisille täysin henkilökohtaista ja sisäistä sen suhteen, mitä he sallivat kehoonsa, kuten seksiin tai uskonnollisiin rituaaleihin. , liittyy hyvin paljon heidän mieleensä ja heidän uskomuksiinsa, joista he joka tapauksessa ovat jo luopuneet, joko vapaaehtoisesti tai sen voiman kautta, jota nyt näette useiden hallitusten käyttävän ympäri maailmaa.

Me emme välitä siitä, onko tämä väitetyn vapauden, yksilön koskemattomuuden ja henkilökohtaisen omistuksen voittaminen sinulle niin suuri palkinto, että se on sinulle helppoa tai tuskallista.

Pyrkiessänne suojelemaan vanhaa ja epäonnistunutta sivilisaatioanne, jota olemme purkamassa, pidämme näitä keinoja tarpeellisina. Jos ihmiset sallivat tällaisten rokotteiden tunkeutua omaan kehoonsa ja lastensa kehoon noudattaakseen niitä ja ollakseen samoja tai "tasa-arvoisia" "kaikkien" kanssa, he eivät varmasti vastusta rikkautta, resurssien käyttöä ja elämäntyyliä. myös tasataan.

Joka tapauksessa Henry, ajattele vain, kuinka vaikutusvaltainen voisit olla kaikkien toisinajattelijoiden kanssa, jotka ovat edelleen kiinni arkaaisista ajattelutavoistasi käyttämällä rationaalista suostuttelua ja päättelyä ihmisten kanssa yrittääkseen ratkaista ongelmia, kun kaikki voidaan tehdä yksinkertaisella pieni virus, helppo huijaus ja pieni isku siellä täällä.

Lähde: https://henrymakow.com/2021/12/jacob-rothschild-lifts-the-veil.html
__


Insider Revealed "Vaccine" Genocide Plan in 1981

December 7, 2021
https://www.henrymakow.com/2021/12/atalli-genocide-1981.html


(Jewish Globalist and psychopath, Jacques Atalli, advisor to French President Francois Mitterand)


"Euthanasia will have to be an essential instrument of our future societies, in all cases. We cannot of course execute people or set up camps. We will get rid of them by making them believe it is for their own good. 

"We will have taken care to have planned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will thus be done on its own: they will go to the slaughterhouse on their  own." 


(from Sept 22, 2021)
By RM
(henrymakow.com)

For those who still doubt that the fraudulent, genocidal, Communist-style tyranny of Covid 1984 was planned long ago, prepare to have your illusions shattered. 

The following statements made in 1981 by Jewish globalist Jacques Attali are taken from Interviews with Michel Salomon - The  Faces of the Future, Seghers edition when Attali was  a senior adviser to French President, Francoise Mitterand: 

"In the future it will be a question of finding a way to reduce the population.

We will start with  the old, because as soon as it exceeds 60-65 years man lives longer than he produces and costs  society dearly, then the weak and then the useless who do nothing for society because there will be more and more of them, and especially the stupid ones. 


(Jewish globalist, Henry Kissinger in 2009)

"Euthanasia targeting these groups; euthanasia will have to be an essential instrument of our  future societies, in all cases. We cannot of course execute people or set up camps. We will get rid of them by making them believe it is for their own good...

"We will find something or cause it, a pandemic that targets certain people, a real economic  crisis or not, a virus that will affect the old or the fat, it doesn't matter, the weak will succumb to it, the fearful and the stupid will believe it and ask to be treated. 

"We will have taken care to have planned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will thus be done on its own: they will go to the slaughterhouse on their own." 

Finally (and perhaps especially), since no war can be won unless the peoples waging it believe it just and necessary, and unless the loyalty of citizens and their belief in its values are maintained, the chief weapons of the future will be the instruments of propaganda,  communication, and intimidation." 

____________ 
Jacques Attali (born 1 November 1943) is a French economic and social theorist, writer, political  adviser and senior civil servant, who served as a counsellor to President Francois Mitterrand from  1981 to 1991 and was the first head of the European Bank for Reconstruction and Development in  1991-1993.   In 2009, Foreign Policy recognized him as one of the top 100 "global thinkers" in the world.

https://www.henrymakow.com/2021/12/atalli-genocide-1981.html
__

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Contents of Ashley Biden’s Diary

National File Posts Contents of Ashley Biden’s Diary – Website Crashes By  Jim Hoft   Jan. 29, 2024 11:40 am  852 Comments Ashley Biden, und...