sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Mitä Brysselin vale-mellakoissa tapahtui


Puoli miljoonaa ihmistä kokoontui 23.1.2022 Brysseliin osoittamaan mieltään pakollisia rokotepasseja ja koronarokotuksia vastaan. Kaikki ei kuitenkaan mennyt siten, miten media on meille jälleen kerran harhaanjohtavasti näyttänyt.

Antifa, poliisi, armeija ja valtamedia laittoivat mielenosoituksessa aivan oman shownsa pystyyn. Hollantilainen tutkiva journalisti Janet Ossebaard on koonnut tälle videolle kuvamateriaalia, joka kertoo karun totuuden mielenosoituksen tapahtumista.

On todella tärkeää ymmärtää, miten törkeästi poliisi toimii yhteistyössä rikollisjärjestöjen kanssa näissä rauhanomaisissa mielenosoituksissa. Jos kansa ei rettelöi, niin poliisi ja viranomaiset alkavat siinä tapauksessa itse näyttelemään omaa rettelöinti teatteriaan, jotta vallanpitäjät saisivat näin lisää perusteita oman otteensa kiristämiselle sorron kohteeksi joutuneen kansan niskavilloista. On siis aivan äärimmäisen tärkeää osata pitää oma päänsä kylmänä mielenosoituksissa.

Jaetaan myös tätä videota kaikkialle eteenpäin, jotta ihmiset ymmärtäisivät minkälaiset globalistien hallitsemat läpeensä korruptoituneet voimat ovat vastassamme, jotka eivät näytä keinoja kaihtavan. Poliisi on käyttäytynyt todella provosoivasti myös täällä Suomessa jo viime keväänä aivan rauhallisia suomalaisia mielenosoittajia kohtaan. Tässä on tekemiämme videokoosteita aiemmista mielenosoituksista:

Alkuperäinen video löytyy täältä: Brussels Belgium: What Really Happen? by Janet Ossebaard

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: t.me/RapsodiaUutiskanava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Contents of Ashley Biden’s Diary

National File Posts Contents of Ashley Biden’s Diary – Website Crashes By  Jim Hoft   Jan. 29, 2024 11:40 am  852 Comments Ashley Biden, und...